Rreth nesh

Të themeluar në Dong Guan në 2003, Premier Cable zotëron rreth 350 punëtorë, që mbulon një zonë prej 9000㎡, me 10 linja të prodhimit moderne dhe kapaciteti i prodhimit vjetor është rreth 12 milion kabllo, produktet tona mbulojnë : Kompjuterat, Zëri dhe të dhëna, Automatim i pajisje, Industrial, Mjekësi, Siguria, EMS, Telecoms, Aerospace, Ushtarak dhe kabllo të tjera lidhje, të tilla: USB2.0, USB3.0, USB3.1, HDMI, D-Sub, DVI, Kabli RF kabllo i pa ujë, OEM Cable dhe ushqim. Në të njëjtën kohë, në mënyrë që të përmbushni nevojat viroze të klientëve, fabrika jonë gjithashtu siguron shërbimin OEM dhe ODM për prodhime të posaçme të personalizuara. Fabrika Video Shfaqje Video Trego fabrika jonë ka një skuadër të personelit të shkëlqyer teknik me më shumë se dhjetë vjet përvojë. Ndërkohë, ne zotërojmë shumë pajisje të përparuara të prodhimit dhe të inspektimit cilësor për të përmirësuar efektshmërinë e prodhimit, Qëndrueshmëria e produktit dhe stabilitetin e cilësisë. Paisja jonë përfshijnë makinën e stolisjes së lartë, makinë USB Auto. Makineri i lazerit, makinë e prerjes lazer, testues i temperaturës dhe lagështisë, testues i kripës, SGS Test Makine, Të lidhësit Testues i Forcës, Analizuesi i rrjetit, IP67. Këto pajisje siguron një garanci të fortë për cilësinë dhe besueshmërinë e prodhimeve; Premier Cable përmban gjithmonë "të orientuar njerëzit" dhe fiton tregun me cilësi të lartë dhe reputacion të mirë. "Toleranca, ndershmëria, puna e vështirë, innovacioni" është shpirti ynë, "Të sfidojmë kufirin, vazhdon të përmirësohet" është stili ynë i punës, "Prodhimet e defektit zero, 100% qetësia e klientëve" është qëllimi ynë i cilësisë. Përballë konkurrencës së tregut dhe evolucionit të shpejtë të teknologjisë së produktit, Premier Cable ka përmirësuar nivelin e tij të administrimit të brendshëm nëpërmjet eksplorimit dhe praktikës, Reforma e vazhdueshme. Premier Cable merr novacionin teknologjik si koncept i zhvillimit dhe thekson "Shënia e parë, Super shërbimi" si kënaqësi i klientëve. Në të njëjtën kohë, ne gjithashtu mësojmë nga ndërmarrjet e shkëlqyera në këtë industri, studiojmë forcën e tyre dhe të përmirësojmë dobësinë tonë, Kërkon zhvillimin në konkurrencë dhe kërkon mundësi në sfida. Premier Cable këmbëngul për të bërë çdo kabllo me Shpirt Professional; i shërben çdo klientë me pasion dhe profesion. Të gjithë kolegët e Premier Cable janë të gatshëm të shkojnë në dorë me ty për të krijuar shkëlqimin.

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Rs232 në rs422 prodhuesi i konvertuesve do t'ju marrë për të kuptuar: USB në RS232

USB është përdorur gjerësisht për shkak të karakteristikave të plugimit dhe të lojës së saj dhe normës së transferimit të të dhënave me shpejtësi të lartë.

2021-09-17 Shih më shumë

Shih më shumë