O NAS

Ustanovljen v Dong Guanu leta 2003, Premier Cable ima v lasti okoli 350 delavcev, ki pokrivajo površino 9000 s, s 10 sodobnimi proizvodnimi linijami in letna proizvodna zmogljivost je približno 12 milijonov kablov, naš izdelek zajema: Računalniki, Voice & Data, Brezžična, Industrijska avtomatizacija, Medicinska, Varnost, EMS, Telekomi, Vesoljski, vojaški in drugi povezani povezovalni kabli, kot so: USB2.0,USB3.0, USB3.1, HDMI, D-Sub, DVI, RF kabel, kabel za prikaz, kabel FTDI, kabel za leto, kabel AISG RET, kabel na plošči, Nepremočljiv kabel, OEM kabel in žica. Hkrati naša tovarna zagotavlja tudi storitev OEM in ODM za posebne prilagojene izdelke. Tovarna Video Show Show Naša tovarna ima ekipo odličnega tehničnega osebja z več kot desetletnimi izkušnjami. Medtem imamo veliko napredne proizvodne opreme in opreme za inšpekcijo kakovosti za izboljšanje učinkovitosti proizvodnje, doslednost proizvodov in stabilnost kakovosti. Naša oprema vključuje visokofrekvenčni varilni stroj, USB avtomatski varilni stroj, USB3.1 Varilni stroj Haba, Laserski varjeni stroj, laserski stroj za rezanje, temperaturo in vlažnost tester, solno razpršilnik, SGS Test Machine, Priključek Vstavek preskušanja sile , Analizator mreže,IP67 Vodoproof tester. Ta oprema zagotavlja močno jamstvo za kakovost in zanesljivost proizvodov; Premier Cable vedno drži "ljudi usmerjenih" in osvoji trg z visoko kakovostjo in dobrim ugledom. "Tolerans, iskrenost, trdo delavna, inovacija" je naš duh, "izzivanje meje, izboljšanje" je naš delovni slog, "Nič napake izdelkov, 100% zadovoljstvo kupcev" je naš cilj kakovosti. V zvezi s tržno konkurenco in hitrim razvojem tehnologije izdelkov je Premier Cable izboljšal svojo notranjo upravljanje z raziskovanjem in prakso, stalne reforme in inovacije. Premier Cable jemljejo tehnološke inovacije kot razvojni koncept, in poudariti "Kvaliteta najprej, Super storitev" kot zadovoljstvo strank. Hkrati se učimo tudi od odličnih podjetij v tej industriji, preučujemo njihovo moč in izboljšamo svojo slabost, si prizadevati za razvoj konkurence in iskati priložnosti v izzivih . Premier Cable vztraja, da naredi vsak kabel s Professional Spirit; služijo vsakemu kupcu s strastjo in poklicem . Vsi kolegi Premier Cable so pripravljeni iti z roko v roki, da bi ustvarili briljantnost.

Poglej več

IZDELKI

Poglej več

NOVICE

Rs232 za rs422 pretvornik proizvajalec vas bo popeljal, da razumete: USB za RS232 serijski kabel težavo namestitev težavo

Proizvajalec rs232 za rs422 pretvornik vam pove, da je večina prenosnih računalnikov preklical COM port in nadomestil Z USB vmesnikom. USB se je široko uporabljal zaradi svojih značilnosti plug-and-play in hitrosti prenosa podatkov.

2021-09-17 Poglej več

Poglej več