за нас

Основан во Донг Гуан во 2003 година, премиерот Кабел поседува околу 350 работници, кои покриваат област од 9000 ㎡, Со 10 модерни производствени линии и годишниот производствен капацитет е околу 12 милиони pcs кабли. Безжична, индустриска Автоматија, медицинска, безбедност, ЕМС, Телеком, Аероперанска, војска и други поврзани кабли, како што е: USB2.0, USB3.0, USB3.1, HDMI,D-Sub, ДВИ, RF кабл, пристаништето, ФТДИ кабел, Сирил кабел, AISG RET кабл, Panel Mount Cable, Водна кабела, ОЕМ кабел и висок. Во исто време, за да ги задоволиме вирусните потреби на клиентите, нашата фабрика исто така дава и ОЕМ и ОДМ услуга за специјални прилагодени производи. Фабриката "Vieo Showory Video Show" Нашата фабрика има тим одличен технички персонал со повеќе од десет години искуство. Во меѓувреме, поседуваме многу напредна производствена опрема и квалитетна инспекција за подобрување на производството, Конфигурација на производите и квалитетната стабилност. Нашата опрема вклучува машина за висока фреквенција, машина за превземање на USB Авто, Ласерската машина, машина за сечење на ласер, тестер на температура и влажност, тестер на солен спреј, SGS тестирање, Поврзувачот тестер на сила, анализер на мрежата, ПИП67 Тестер на Воднопробов. Оваа опрема обезбедува силна гаранција за квалитетот и сигурност на производите; Премиерот кабел секогаш се придржува на „со ориентирани луѓе“ и го освои пазарот со висок квалитет и добра репутација. "Толерацијата, искреноста, трудот, иновацијата" е нашиот дух, "Да го предизвикуваме границата, продолжи да се подобрува" е нашиот работен стил, Нашата квалитетна цел. Со оглед на пазарната натпревар и брзата еволуција на производната технологија, премиер Кабл го подобри своето внатрешно ниво на менаџмент преку истражување и практика, Континуирана реформа и иновација. Премиер Кабл ја зема технолошката иновација како концепт на развој и го истакнува „Прво квалитетот, супер услуга“ како задоволство на муштеријата. Во исто време, ние исто така учиме од одличните претпријатија во оваа индустрија, ги проучуваме нивната сила и ја подобруваме нашата слабост, Барај развој во конкуренцијата и барајте можности во предизвици . Премиер Кабл инсистира на тоа да се изврши секој кабел со професионален дух; служи на сите муштерии со страст и професија . Сите колеги на Премиер Кабл се подготвени да одат заедно со тебе за да создадат брилијантност.

Гледај Повеќе

Производи

Гледај Повеќе

Вести

Rs232 до rs422 производител на конвернерот ќе ве однесе да се разбере: USB до RS232

Производителот на rs232 до rs422 конвернерот ви кажува дека повеќето компјутери за нотата ја откажаа пристаништата на COM и замена. Ја напиша со USB интерфејс. УСБ е широко користена поради нејзините приклучоци и играта карактеристики и висок брзо трансфер на податоци.


Гледај Повеќе