OM OS

Grundlagt i Dong Guan i 2003, Premier Cable ejer ca. 350 arbejdstagere, dækker et areal på 9000 s. med 10 moderne produktionslinjer og den årlige produktionskapacitet er ca. 12 millioner stk kabler, dækker vores produkt: Computere, Voice & Data, Trådløs, Industrial Automation, Medicinsk, Sikkerhed , EMS, Telekom , Luftfarts-, militær- og andre beslægtede forbindelseskabler, såsom: USB2.0,USB3.0, USB3.1, HDMI, D-Sub, DVI, RF kabel, Display port kabel, FTDI kabel, seriekabel, AISG RET kabel, Vandtæt kabel, OEM kabel og trådsele. Samtidig leverer vores fabrik også OEM- og ODM-service for særlige tilpassede produkter for at imødekomme kundernes virksomheder. Fabrik Video Show Vores fabrik har et team af fremragende teknisk personale med mere end ti års erfaring. I mellemtiden ejer vi en masse avanceret produktionsudstyr og kvalitetsinspektion udstyr for at forbedre produktionseffektiviteten, produktets konsistens og kvalitetsstabilitet. Vores udstyr omfatter High-frekvens svejsemaskine, USB Autosvejsemaskine, USB3.1 Haba-svejsemaskine, Laser svejsning maskine, laser skæremaskine, temperatur og fugtighed cyklus tester, salt spray tester, SGS Test Machine, Connector Indsæt Force Tester ,Network Analysator,IP67 Vandtæt tester. Dette udstyr giver en stærk garanti for produkternes kvalitet og pålidelighed. Premier Cable holder altid til "folkorienteret" og vinder markedet med høj kvalitet og godt omdømme. "Tolerance, ærlighed, hårdtarbejdende, innovation" er vores ånd. "Nul I lyset af konkurrencen på markedet og den hurtige udvikling af produktteknologien har Premier Cable forbedret sit interne ledelsesniveau gennem udforskning og praksis, løbende reformer og innovation. Premier Cable tage teknologisk innovation som udviklingsbegrebet, og understrege "Kvalitet først, Super service" som kundetilfredshed. Samtidig lærer vi også af de fremragende virksomheder i denne branche, studerer deres styrke og forbedrer vores svaghed søge udvikling i konkurrencen og søge muligheder i udfordringer . Premier Cable insisterer på at gøre hvert kabel med Professional Spirit; tjene alle kunder med passion og profession. Alle kolleger fra Premier Cable er villige til at gå hånd i hånd med dig for at skabe genialitet.

Se mere

PRODUKTER

Se mere

NYHEDER

Rs232 til rs422 konverter producent vil tage dig til at forstå: USB til RS232 seriel kabel installation problem problemer

Den rs232 til rs422 konverter producent fortæller dig, at de fleste af de bærbare computere har annulleret COM-porten og erstatter de fleste af de bærbare computere den med en USB-grænseflade. USB er blevet udbredt på grund af sin plug-and-play egenskaber og højhastighedsdataoverførselshastighed.

2021-09-17 Se mere

Se mere