O NAMA

Osnovan u Dong Guanu 2003. godine, Premier Cable posjeduje oko 350 radnika, pokrivajući područje 9000 ㎡, sa 10 modernih proizvodnja linija i godišnje proizvodnje kapaciteta je oko 12 miliona pcs kable, naš proizvod pokriva: Kompjuters, glas i Data, Jezbe, industrijalna automatija, medicinskog, sigurnost, EMS, Telecoms, Aerospace, vojne i druge povezane kablove, poput: USB2.0, USB3.0, USB3.1, HDMI, D-Sub, DVI, RF Cable, Display port Cable, FTDI Cable, Srial Cable, AISG RET Cable, Panel Mount Cable, Vodna kabel, OEM kable i Wire harness. U isto vrijeme, kako bi ispuniti vezne potrebe mušterija, naša fabrika također pružate OEM i ODM uslugu za posebne perijovane proizvode. Fabrika Video Showfactory Video Show Show naše fabrika ima tim odličnog tehničkih osoblja sa više od deset godina iskustvu. U međuvremenu, posjedujemo mnoge napredne proizvodnje opreme i inspektičke opreme za poboljšanje učinkovitost proizvodnje, Konspektnost proizvoda i stabilnost kvalifika. Naš opremi uključuje mašinu velevne frekvencije, USB Auto prođašnje mašinu, USB3.1 Haba vistanja, Laser proglanje mašina, lasernu presjeku, tester temperature i vlaŝnosti ciklusa, tester sola spraja, SGS Test Makine, Konektor uključuje tester sile, Nisvu Analyzer, IP67 Tester vodeproof. Ova opreme pruža jaku garantiju za kvalifikat i pouzdanost proizvoda; Premier Cable uvijek pristupa na "orientirani ljude" i pobijedi tržiš sa visokom kvalifikom i dobrim reputaciji. "Toplerencija, iskrenost, upad rada, inovacija" je naš duh, "Isvizite ograničenje, nastaviti poboljšati" je naša radni stil, "Nulne defektne proizvode, 100% mušterija zapravljanje" je naš cilj Quast. U lice tržišne natjecanje i brze evolucije tehnologije proizvoda, Premier Cable je poboljšao svoj unutrašnji nivo upravljanja kroz istraživanje i prakse, Konstantna reforma i inovacija. Premier Cable uzima tehnološki inovaciju kao koncept razvoja, i naglasi "Qualitet prve, Super usluga" kao zadovoljstvo mušterija. U isto vrijeme, također učenimo iz odlih poduzeća u ovoj industriji, proučimo svoju snagu i poboljšati naše slabe, traži razvoj u natjecanju i traži priliku u izazovima. Premier Cable insistira da radi svaki kabel sa profesionalnim Dukom; služi svakom mušterijam strast i profesiji. Svi kolegi Premier Cable su hljvi da ide ruku u ruku sa vam kako bi stvorene briljannost.

pogledajte više proizvoda

VIJESTI

Šta su fazi proizvodnje Molex savetora

Molex Connector je veza koji se veoma vjeruje svih, pa znate šta faze ima u svom proizvodnju? Puštaj da vam to objasni.


XLR do RCA Cable proizvođači va uze da razumiju interfejs za audio transmisiji

Proizvođači XLR do RCA kable kaže vam da u jednostavnim učenima, Audio interfejs je uređaj koji povezuje mikrofone i drugih zvuka izvora sa kompjutersom, koji djeluje kao most između analoga i RCA.


XLR do RCA Cable proizvođači va vodi da razumiju šta je veza RCA

XLR do RCA Cable proizvođači vam kaže da je RCA akronim za radio korporacije američkog jer je RCA savetor izumio ovom Kompanija.


Premier kable je 5. godine zlatna pružač na Alibabas


Premier kable čini punu doma radio programiranja kable za sve Branda


Proizvođači DB9 Curly Cable da va vodi da razumiju način da testiraje kvalifikat serije kablea

Proizvođač DB9 Curly Cable kaže vam da su kabele DB9 luke obično koristi u seriji komunikacije. Sljedeće DB9 Curly Cable proizvođači će vam pokazuju kako bi testirati kvalifikat serije kable.


Proizvođači DB9 Curly Cable vodi da razumi da li je serijski kabl prešla ili direktno povezano

Mnogi ljudi ne zna da li bi trebala biti prešla ili direktno povezan. Sljedeće DB9 Curly Cable proizvođač će vazve da saznaju.


Proizvođači DB9 Curly Cable vodi da razumiju klasifikaciju kablnih zajednica.

Proizvođač DB9 Curly Cable kaže vam da se kable veza također zove kable glava. Nakon što je kabel postavljen, kako bi da ga napravi stalnu liniju, svaki segment linije mora biti povezana u cjelu, i ove tačke veze se zove kable zajednice.


pogledajte više proizvoda